352 bladzijden met gouden tips van een ervaren expert

Advies van een expert. Mijn 133 geheimen.

Prijs: € 29,99 (+verzendingskosten)

  • EAN 9789401411059
  • Formaat: 18cm x 25cm
  • Verschenen: 06/09/2013
  • Paperback
  • 1ste druk
  • 352 pagina's
  • Uitgeverij LannooCampus

Meer verkopen is niet het zoveelste boek over sales. In zijn kenmerkende heldere stijl geeft Geert Dehouck inzicht in professionele verkooptechnieken. Dit leidt tot verkoopadviezen die echt doeltreffend zijn.

En er is meer: dankzij het gedragsstijlenmodel kan de verkoper de klant onmiddellijk inschatten en de juiste klantenbenadering bepalen. De auteur ontrafelt het psychologische aankoopproces van klanten en reikt verkopers zo de sleutels tot succes.

In het leven moet iedereen voortdurend verkopen. Niet alleen de winkelier of de sales manager verkoopt. Ook in de opbouw van een relatie, de opvoeding van uw kinderen, het overtuigen van uw werkgever over uw bekwaamheden of het versieren van een etentje in uw lievelingsrestaurant, moet u voortdurend verkopen. Want spreken met mensen is overtuigen en overtuigen is beïnvloeden, verleiden en verkopen.

Als je succesvol(ler) wil zijn in het verkoopvak, dan moet je dit boek lezen! Met Meer verkopen levert Geert Dehouck een tour de force die kan tellen! De vele methodes, aangevuld met honderden inzichten en gouden tips maken dit werk over de verkoopkunst ongetwijfeld het meest complete in zijn genre. Je krijgt advies van een expert in de vorm van een heldere synthese over verkoop en verkooptechnieken. Het geschenk van dit boek is een duurzame basis waarop je jouw eigen commerciële stijl verder kunt ontwikkelen. Dat de auteur zelf een zeer succesvol verkoper en verkoopleider is, laat zich voelen in de passie en de authenticiteit waarmee dit boek geschreven is!
— Sales Champ

Dit veelzijdige boek is hét salesboek bij uitstek en een echte aanwinst voor iedereen.

Wie er naar streeft om een succesvolle verkoper te zijn, vindt in dit boek de sleutels tot succes. U krijgt een heldere synthese over verkoop en verkooptechnieken, met honderden tips waarmee u uw eigen commerciële stijl kunt ontwikkelen. Zo scoort u in elke situatie.

Over verkopen, verkooptechnieken, commercieel onderhandelen en klanten winnen. 352 bladzijden gouden tips van een ervaren expert. Ook als e-boek verkrijgbaar in de iBookstore

 
Als u niet onderscheidend bent, dan kunt u maar beter een lage(re) prijs hebben.
— Jack Trout
 
4Bedrijfsboeken_2018.jpg